Portfolio

Het fotograferen gaat goed en daar hoort een mooie Portfolio pagina bij. Daarom heb ik een weekeindje zitten knutselen om de website beter te structureren (eenvoudiger index bestand en info gegroepeerd in mappen) en die mooie Portfolio pagina gebouwd.

Het is dan even schrikken wanneer je zaken niet terug ziet wanneer je de bestanden op de publieke webserver zet. Wat blijkt: de Mac is Case-insensitive. Dat wil zeggen niet gevoelig voor hoofd- en kleine letters. Dat is de publieke server wel en een typefoutje is snel gemaakt.

Gelukkig is dit, wanneer je het eenmaal gevonden hebt, snel opgelost.

Inmiddels is de website vervangen door een WordPress website en vindt je de Portfolio pagina hier. Ook zijn er een instagram– en een facebook feed pagina’s gemaakt.

Bastiaan Vogel is opgeleid als Civiel Ingenieur, heeft een uitgebreide ervaring als Inspecteur, Adviseur Beheer en Onderhoud en Asset Management Systems. Werkt sinds 2007 als zelfstandige bij diverse organisaties zoals Rijkswaterstaat en Aannemers. Sids enige tijd is zijn diensten pakket uitgebreid met fotografie. In zijn vrije tijd speelt Bastiaan muziek (cello/trombone/shakuhachi)