Index-pagina met Grid Layout

(dit betreft mijn vorigen wel PHP maar non-Wordpress website)

Ja, je moet er even voor gaan zitten maar dan heb je ook wat.

Vorige week zag ik een YouTube filmpje over Grid-Layout en bedacht me dat je hiermee een leuke dynamische layout zou moeten kunnen maken. Een enkelvoudige Grid-Layout is blijkbaar goed te doen maar deze dynamisch maken, dat vereist dan weer een weekeind studie van JavaScript: an other cup of tea. Maar het is gelukt.

Index pagina in Grid-Layout

Maar helaas, voor Microsoft Edge en -Explorer blijkt dit niet gelijk te werken aan Chrome, Firefox en Opera. Daarom wordt voor hen de pagina doorverwezen naar de oude index pagina.

Safari kent de Grid-Layout wel maar kan weer niet overweg met gecombineerde Grid-Velden. Vandaar dat de Safari versie statisch is gemaakt.

Bastiaan Vogel is opgeleid als Civiel Ingenieur, heeft een uitgebreide ervaring als Inspecteur, Adviseur Beheer en Onderhoud en Asset Management Systems. Werkt sinds 2007 als zelfstandige bij diverse organisaties zoals Rijkswaterstaat en Aannemers. Sids enige tijd is zijn diensten pakket uitgebreid met fotografie. In zijn vrije tijd speelt Bastiaan muziek (cello/trombone/shakuhachi)