IFF The Hague – meet the Director

Dit jaar heb ik als vrijwilliger als eerste fotograaf mogen optreden bij het Internationale Filmfestival te Den HaagEen week voor aanvang mochten we de directeur Avnish Rajvanshi ontmoeten. Natuurlijk heb ik van de gelegenheid gebruik gemaakt om wat portretten te schieten tijdens het gesprek.

Om onderscheid te maken met het de festivaldagen zelf zijn deze foto’s zwart-wit geschoten.

Fotoshoot Mariska Bijl – Teteringse Bossen

Mariska Bijl
Mariska Bijl

Model: Mariska Bijl

Soms komt het voor dat je een collega fotograaf voor de lens krijgt zoals deze keer Mariska Bijl. Voor deze fotoshoot zijn naar de Teteringse bossen bij Ter Aalst gereden om te genieten van de mooie herfstkleuren aldaar. Het droge blad nodigde uit tot speelse acties.

Het Witte Huis te Rotterdam

Locatie: Het Witte Huis te Rotterdam

Als een mens zich niet ontwikkelt staat hij stil. Hoewel ik al lange tijd fotografeer blijf ik van tijd tot tijd een foto-cursus volgen. Die docent (John Sassen) heeft net weer andere inzichten dan ik, dus je steekt er altijd weer iets van op.

Deze keer kregen we de opdracht een aantal architectuur foto’s te schieten. Ik koos hier voor Het Witte Huis in Rotterdam, ooit de eerste hoogbouw in Nederland. Spannend wel – hoe krijg je dat mooi op een plaat met tegenlicht 🙂