IFF The Hague – meet the Director

Dit jaar heb ik als vrijwilliger als eerste fotograaf mogen optreden bij het Internationale Filmfestival te Den HaagEen week voor aanvang mochten we de directeur Avnish Rajvanshi ontmoeten. Natuurlijk heb ik van de gelegenheid gebruik gemaakt om wat portretten te schieten tijdens het gesprek.

Om onderscheid te maken met het de festivaldagen zelf zijn deze foto’s zwart-wit geschoten.

Fotoshoot Mariska Bijl – Teteringse Bossen

Mariska Bijl
Mariska Bijl

Model: Mariska Bijl

Soms komt het voor dat je een collega fotograaf voor de lens krijgt zoals deze keer Mariska Bijl. Voor deze fotoshoot zijn naar de Teteringse bossen bij Ter Aalst gereden om te genieten van de mooie herfstkleuren aldaar. Het droge blad nodigde uit tot speelse acties.

Shanya & Desney in het Kralingse Bos

Modellen: Shanya en Desney

Terwijl ik mijn modellen meestal vindt via TFP groepen op Facebook ken ik Shanya en Desney van een eerdere Shoot in de tuinen van kasteel Ravesteyn. Hun reactie op mijn mailtje: oh wat leuk! We gaan mee.

Gevolg: een leuke shoot in het Kralingse Bos, Rotterdam. Hoewel nog niet zo oud heeft het Kralingse Bos erg leuke hoekjes met doorkijkjes, mooi loofblad en lichtvallen. Hoe gelukkig kun je zijn, met twee van zulke modellen 🙂

Victoriaanse wandeling

Locatie: Haarlemmermeerse Bos, Hoofddorp

Op 28 augustus 2021 werd een Victoriaanse (gekostumeerde) wandeling georganiseerd in het Haarlemsebos te Hoofddorp. Ik ben gevraagd hier als een van de fotografen op te treden. Natuurlijk heb ik daar met plezier aan voldaan.

Vanzelfsprekend zijn er ook individuele portretten geschoten. Deze vindt je hier.

Meer portret voorbeelden vind je hier